zondag 7 december 2014

Kerstboom huren

Al vóór pakjesavond had ik er in ons dorp al een paar gespot; een volledig opgetuigde Kerstboom. Met de Goedheilig man nog maar net op zijn retour naar het zuiden, maakt Nederland zich acuut en massaal op voor die gezellige, vriendelijke meneer uit het Noorden. Om maar zo lang mogelijk te kunnen genieten van 'the most wonderful time of the year', lijkt het wel of men steeds vroeger een Kerstboom in huis haalt.


Maar wij wachten nog even. En er eentje kopen doen we al helemaal niet. Wij huren namelijk een Kerstboom. Bij Kwekerij Loef in Velserbroek. Zodat de boom, na Kerst, met kluit en al weer fijn terug kan in de grond. Over een week gaan mijn dochters weer samen met Papa een mooi, vol boompje uitzoeken. En dat zou dus zomaar ons oude, vertrouwde boompje van vorig jaar kunnen zijn ;-)

Gun jij je Kerstboom ook een lang(er) leven? Bij verschillende kwekerijen zijn ze te huur. Misschien ook wel bij eentje bij jou in de buurt. Of kijk eens op: www.adopteereenkerstboom.nl


Liever een nóg duurzamere en/of originele Kerstboom?
Op internet en Pinterest vind je vele leuke alternatieven om zelf te maken!

1 opmerking:

  1. kerstboom kopen

    Welkom naar Kerstbomendeal.nl, kopen de het beste nordmann kerstboom online Bij een betaalbaar prijs. Wij een topkwaliteit nordmann kerstboom aan. Nu zet uw kerstboom binnen 5 seconden op.

    to get more - https://www.kerstbomendeal.nl/

    BeantwoordenVerwijderen