donderdag 18 februari 2016

Gratis patroon (en workshop): opvouwbaar tasje!

Eerlijk is eerlijk; in principe heb ik al genoeg tassen in mijn gangkast hangen. Zo heb ik een stevige shopper (gemaakt van een rijstzak die anders weggegooid zou worden); drie JUTTUR's (de allereerste prototype's) en nog wat andere (katoenen) tassen die ik al had of zelf heb gemaakt. Maar toen ik een 'opvouwbaar tasje' patroon van Eloleo voorbij zag komen, moest ik gewoon weer achter de naaimachine. Want dit tasjes is niet alleen heel gemakkelijk om te maken; het is ook nog eens erg praktisch! Misschien net ietsjes groter dan de bekende 'opvouwtasjes', maar lekker plat en dus prima in mijn handtas te stoppen. En dat scheelt weer in m'n gangkast ;-). Van één van de leuke stofjes die ik (zo ontzettend lief!) een tijdje terug van mijn buurvrouw kreeg én een oud schortje (ooit bij de kringloop gekocht), maakte ik het handige (opvouw)tasjes. Ik ben er zelf helemaal gelukkig mee en word iedere keer weer blij als ik 'm uit mijn tas haal.


GRATIS WORKSHOP 
TASJES NAAIEN

Ook zin om zo'n leuk en handig tasje te maken? Hier vind je het patroon. Maar je kunt natuurlijk ook (dinsdag 23 februari van 10.00 tot 12.00 uur) naar de Bibliotheek in Bloemendaal komen. Want daar geef ik, na het succes van de vorige keer, weer een gratis workshop tasjes naaien! Ik neem dan, naast een hele stapel rijstzakken, ook heleboel leuke (gekregen en tweedehands gevonden) stofjes, garen en uitleg mee. Wel fijn als je je eigen naaimachine meeneemt, want zelf heb ik er maar één ;-).

Aanmelden (en meer informatie) kan via de site: http://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/de-bibliotheek/agenda/agendaoverzicht/juttur-02-23.html Een mailtje naar mij sturen (doemijmaaruiensoep@gmail.com) of een berichtje achterlaten op Facebook mag natuurlijk ook!



1 opmerking:

  1. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
    Phone #: +12542420879

    BeantwoordenVerwijderen