dinsdag 19 april 2016

Workshop JUTTUR tasjes naaien - 19 april 2016

Na twee eerder gegeven workshops bij Bibliotheek Bloemendaal, mocht ik vanochtend mijn 'JUTTUR tasjes naaien' workshop geven in de Bibliotheek van Haarlem Noord. En ook daar blijkt het zeer goed toeven te zijn :-). De fijne, lichte open ruimte en de zeer prettige en vriendelijke bibliotheek medewerkers, zorgden ervoor dat mijn zin in het geven van de workshop alleen nog maar meer toenam! Met nog een half uurtje voordat de deelnemers zouden komen, had ik ruim de tijd om alle spulletjes klaar te leggen. En 'stiekem' even een blik te werpen op de boeken in de bieb ;-). Wat staat er veel en zo gevarieerd!

Rond 10.00 uur schoven er vijf enthousiaste dames aan de workshop tafel. Gevolgd door een zesde, die een half uurtje later kwam. Na een korte introductie gingen we aan de slag. Het merendeel koos voor de JUTTUR rijstzaktas, maar gelukkig bleek ik ook voldoende leuke stofjes te hebben meegenomen voor het opvouwbare tasje van Eloleo.

Na een ochtendje intensief, maar zeer gezellig, samen 'werken', waren de meeste tassen af! Wat word ik toch blij van al die enthousiaste, gezellige mensen met hun eigen gemaakte tassen! Dank aan iedereen die vanmorgen heeft meegedaan en aan alle medewerkers van Bibliotheek Haarlem Noord! Ik vond het weer een zeer geslaagde en fijne ochtend!

Na wat uitleg, gaat iedereen enthousiast aan de slag.
Knippen...
Naaien...

Elkaar helpen...
Afspelden...
Bodem erin...
Laatste check...
En klaar!
Om gelijk in gebruik te nemen :-)!

 Eens per maand geef ik de workshop 'JUTTUR' tasjes maken van restmateriaal. 
De volgende staat gepland in mei. 

Check de agenda van Bibliotheek Zuid-Kennemerland voor meer leuke activiteiten/workshops 
en om te zien waar en wanneer precies mijn volgende JUTTUR tasjes workshop is.

 Vind je het leuk om op de hoogte blijven van mijn volgende actie's, (gratis en afvalbesparende)
patronen, tips, ideetjes en/of recepten? Ik ben te volgen via Facebook en/of Pinterest!
  

1 opmerking:

  1. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle ge├»nteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
    Phone #: +12542420879

    BeantwoordenVerwijderen